Известие

Collapse
No announcement yet.

Воланът на 156 на шлици или на шестоъгълник е?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Воланът на 156 на шлици или на шестоъгълник е?

Воланът на 156 на шлици или на шестоъгълник е? Че ми стои на 1 страна, а ми казаха че е на шестоъгълник и не може да се регулира
    156 1.8 TS

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
    Воланът на 156 на шлици или на шестоъгълник е? Че ми стои на 1 страна, а ми казаха че е на шестоъгълник и не може да се регулира
    Волана се регулира от накрайниците долу на рейката. След като си сменил рейката трябва да идеш на реглаж и да ти реглурат предницата и тогава се регулира и волана.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

На шлици е, дърпай смело. ОБАЧЕ, има едно положение в което излиза.Трябва да оцелиш волана спрямо механизма на мигачите и боша, иначе и да дърпаш с всичка сила файда няма.
      sigpic Alfasud/156 1.8ex
      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Неска сменяха рейката и също видях че е на шлици......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

На шлици е. Задължително маркирай положението на волана спрямо кормилния прът, преди да го извадиш!
          156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
          Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
            Волана се регулира от накрайниците долу на рейката. След като си сменил рейката трябва да идеш на реглаж и да ти реглурат предницата и тогава се регулира и волана.
            дрън, дрън!

на шлици е и няма никакъв проблем да се регулира. внимавай с еърбега да не почне после да ти свети лампата на таблото- има пускана тема между другото по въпроса как се сваля и слага волана.
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

Утре пак, след днешната интервенция от дясно стана на ляво наклонен
              156 1.8 TS

Comment

Ами то на място и да го местиш,точното положение няма да го уцелиш. Трябва каране и пробване докато го центрираш.
                sigpic Alfasud/156 1.8ex
                156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Баси, сменена рейка, накрайници, трети реглаж при различен сервиз за 3 месеца, и все ми бие надясно......тия дни ще обърна гумите че нещо не мога да го сфана откъде иде това.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Лесно ли ви се върти волана? И преди и след като смених рейката волана не се върти много леко, на мен така и повече ми харесва, но съм имал коли които само с 2 пръста може да го въртиш на където си поискаш
                    156 1.8 TS

Comment

При мен сега се върти по леко, но сменихме и маслото......

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                        дрън, дрън!

на шлици е и няма никакъв проблем да се регулира. внимавай с еърбега да не почне после да ти свети лампата на таблото- има пускана тема между другото по въпроса как се сваля и слага волана.
                        Какво дрън дрън? Дай като не можем да регулираме от долу да го бутнем от горе? Като се прави реглаж се регулират и от на двете колела. Не да регулираме от едната страна спрямо другата и за сметка на волана.

Абе регулирайте си колите както искате. Аман!

Comment

Подкрепям твърдението на oem. Иначе се получават разлики в крайните положения на волана, т. е. в ъгъла на завиване.
                          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                            Подкрепям твърдението на oem. Иначе се получават разлики в крайните положения на волана, т. е. в ъгъла на завиване.

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                              Какво дрън дрън? Дай като не можем да регулираме от долу да го бутнем от горе? Като се прави реглаж се регулират и от на двете колела. Не да регулираме от едната страна спрямо другата и за сметка на волана.

Абе регулирайте си колите както искате. Аман!
                              точно така "аман"! кога стана калайджия , кога ти почерня з**ника.
                              колегата пита дали е на шлици или на шестоъгълник.
                              Логично е като е сменял рейката, да е регулирал предницата, което значи че проблема не е долу. Или искаш да кажеш че при регулирана предница и правилно сменена рейка, като регулираш волана отдолу няма да имаш разлики при завиване в крайно положение ли?
                              Last edited by fiore; d.m.y г., 08:12.
                              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                              sprint tropheo
                              155/1.8
                              156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                              X