Воланът на 156 на шлици или на шестоъгълник е? Че ми стои на 1 страна, а ми казаха че е на шестоъгълник и не може да се регулира
Известие
Collapse
No announcement yet.
Воланът на 156 на шлици или на шестоъгълник е?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщениеВоланът на 156 на шлици или на шестоъгълник е? Че ми стои на 1 страна, а ми казаха че е на шестоъгълник и не може да се регулираDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
На шлици е, дърпай смело. ОБАЧЕ, има едно положение в което излиза.Трябва да оцелиш волана спрямо механизма на мигачите и боша, иначе и да дърпаш с всичка сила файда няма.sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеВолана се регулира от накрайниците долу на рейката. След като си сменил рейката трябва да идеш на реглаж и да ти реглурат предницата и тогава се регулира и волана.
на шлици е и няма никакъв проблем да се регулира. внимавай с еърбега да не почне после да ти свети лампата на таблото- има пускана тема между другото по въпроса как се сваля и слага волана.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Баси, сменена рейка, накрайници, трети реглаж при различен сервиз за 3 месеца, и все ми бие надясно......тия дни ще обърна гумите че нещо не мога да го сфана откъде иде това....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениедрън, дрън!
на шлици е и няма никакъв проблем да се регулира. внимавай с еърбега да не почне после да ти свети лампата на таблото- има пускана тема между другото по въпроса как се сваля и слага волана.
Абе регулирайте си колите както искате. Аман!Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеПодкрепям твърдението на oem.Иначе се получават разлики в крайните положения на волана, т. е. в ъгъла на завиване.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеКакво дрън дрън? Дай като не можем да регулираме от долу да го бутнем от горе? Като се прави реглаж се регулират и от на двете колела. Не да регулираме от едната страна спрямо другата и за сметка на волана.
Абе регулирайте си колите както искате. Аман!
колегата пита дали е на шлици или на шестоъгълник.
Логично е като е сменял рейката, да е регулирал предницата, което значи че проблема не е долу. Или искаш да кажеш че при регулирана предница и правилно сменена рейка, като регулираш волана отдолу няма да имаш разлики при завиване в крайно положение ли?Last edited by fiore; d.m.y г., 08:12.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment